16/04/2021 16/04/2021 Σε κλίμα κατάνυξης και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία στον παμμεγέθη Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού. Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους πιστούς,...
16 Απριλίου, 2021 - 21:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2021 - 22:23

Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Καλαμάτα

Σε κλίμα κατάνυξης και τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων, τελέσθηκε απόψε η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στους Ιερούς Ναούς και τις Ιερές Μονές της Μητροπόλεως Μεσσηνίας.


Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία στον παμμεγέθη Ενοριακό Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας, συμπαραστατούμενος από τους εφημερίους του Ιερού Ναού.

Ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στους πιστούς, ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος να είναι σκέπη, βοήθεια και καταφυγή για κάθε Χριστιανό, και να απαλλάξει σύντομα την ανθρωπότητα από τη δοκιμασία της πανδημίας.
Παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών Αρχών και Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων