29/04/2024 29/04/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της καστροπολιτείας της Ανδρούσης, μετέβη το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας του Νυμφίου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της Ανδρούσης και Αρχιερατικός Επίτροπος της ομώνυμης Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Κρόμπας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Παρέστησαν ο Δήμαρχος...
29 Απριλίου, 2024 - 7:29
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 7:31

Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ανδρούσα Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η Ακολουθία του Νυμφίου στην Ανδρούσα Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της καστροπολιτείας της Ανδρούσης, μετέβη το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Ακολουθίας του Νυμφίου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος της Ανδρούσης και Αρχιερατικός Επίτροπος της ομώνυμης Περιφέρειας Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης Κρόμπας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Παρέστησαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Περικλής Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Τσουκαλάς και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσσήνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων