04/03/2023 04/03/2023 Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του διά κολλύβων θαύματος του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο περικαλλής Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων στα Αρφαρά Μεσσηνίας, όπου τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου υπό του εφημερίου...
04 Μαρτίου, 2023 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/03/2023 - 13:43

Η ανάμνησις του διά κολλύβων θαύματος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η ανάμνησις του διά κολλύβων θαύματος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του διά κολλύβων θαύματος του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Τήρωνος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Επίκεντρο του εορτασμού ο περικαλλής Ιερός Ναός των Αγίων Θεοδώρων στα Αρφαρά Μεσσηνίας, όπου τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, πλαισιωμένου υπό του εφημερίου του Ναού και Αρχιερατικού Επιτρόπου της περιφέρειας Αρφαρών Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου Μιχαήλ Μπούρα και του Διακόνου Θεοφίλου Κυριάκου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αφού ανέγνωσε την καθιερωμένη ευχή, ευλόγησε τα προσφερθέντα κόλλυβα προς τιμήν του Αγίου Θεοδώρου και ευχήθηκε αμφότεροι οι Άγιοι Θεόδωροι να είναι αρωγοί στη ζωή μας ώστε μέσα από την κατά Χριστόν βιωτή μας να καταστούμε πολίτες και συμπολίτες της Βασιλείας του Θεού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων