27/10/2019 27/10/2019 Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου και πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων, τελέσθηκε, κατά το έθος,  σήμερα  Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας. Της Λειτουργίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς  συλλειτουργούντων και ετέρων κληρικών της πόλεως. Ο Πρωτοσύγκελλος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα δυο...
27 Οκτωβρίου, 2019 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2019 - 13:05

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στην Καλαμάτα

Η Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ιακώβου του Αδελφοθέου και πρώτου Επισκόπου Ιεροσολύμων, τελέσθηκε, κατά το έθος,  σήμερα  Κυριακή 27 Οκτωβρίου, στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας.

Της Λειτουργίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς  συλλειτουργούντων και ετέρων κληρικών της πόλεως.

Ο Πρωτοσύγκελλος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στα δυο θαύματα που πραγματοποίησε ο Κύριος με γνώμονα την πίστη των ανθρώπων. Μια πίστη που έχει όμως ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα, την ευλάβεια.  Την ευλάβεια έτσι όπως αποτυπώνεται στην κίνηση της αιμορροούσης γυναίκας αλλά και του Αρχισυνάγωγου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων