31/03/2024 31/03/2024 Στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον επονομαζόμενο Φλαρίου, στην πόλη της Καλαμάτας, τιμήθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια, από τον Σύλλογο Λακώνων Νομού Μεσσηνίας «Ο Λεωνίδας» η Σύναξη πάντων των εν Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων. Της Θείας Λειτουργίας και της προσφερθείσης Αρτοκλασίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον εκ...
31 Μαρτίου, 2024 - 16:10
Τελευταία ενημέρωση: 31/03/2024 - 16:29

Η εορτή της Σύναξης των εν Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η εορτή της Σύναξης των εν Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων στην Καλαμάτα

Στον Ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον επονομαζόμενο Φλαρίου, στην πόλη της Καλαμάτας, τιμήθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια, από τον Σύλλογο Λακώνων Νομού Μεσσηνίας «Ο Λεωνίδας» η Σύναξη πάντων των εν Λακωνία διαλαμψάντων Αγίων.

Της Θείας Λειτουργίας και της προσφερθείσης Αρτοκλασίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον εκ Λακωνίας καταγόμενο Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Αρώνη.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η καθιερωμένη πλέον Ημέρα Αγάπης και Προσφοράς του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου, συμπεριλαμβανόμενης της εθελοντικής αιμοδοσίας και της συλλογής τροφίμων υπέρ ενισχύσεως της Τράπεζας Τροφίμων της ενορίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων