25/04/2022 25/04/2022 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης της Καλαμάτας. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον προϊστάμενο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαμάτας Αρχιμ. Χριστοφόρο Νταμάτη, τους συνεφημερίους του και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο. Προ του πέρατος...
25 Απριλίου, 2022 - 15:36

Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καλαμάτας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καλαμάτας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και εκκλησιαστική τάξη τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στον ομώνυμο Ιερό Ναό της πόλης της Καλαμάτας.

Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος από τον προϊστάμενο του Ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαμάτας Αρχιμ. Χριστοφόρο Νταμάτη, τους συνεφημερίους του και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος προέβη στην χειροθεσία Αναγνώστου δύο εκλεκτών μελών της ενορίας.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλος, ο Βουλευτής κ. Μίλτος Χρυσομάλλης και αρκετά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων