11/06/2020 11/06/2020 Με την παρουσία πλήθους πιστών και με τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στην ιστορική κοινότητα της Νέδουσας, στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, στη Μεσσηνία. Η ακολουθία τελέσθηκε έξωθεν του ναΐσκου, προς αποφυγή συνωστισμού και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο πολυπληθές εκκλησίασμα να συμμετάσχει προσευχητικά, και προέστη αυτής...
11 Ιουνίου, 2020 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2020 - 11:25

Η εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Με την παρουσία πλήθους πιστών και με τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως στην ιστορική κοινότητα της Νέδουσας, στον ορεινό όγκο του Ταϋγέτου, στη Μεσσηνία.

Η ακολουθία τελέσθηκε έξωθεν του ναΐσκου, προς αποφυγή συνωστισμού και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο πολυπληθές εκκλησίασμα να συμμετάσχει προσευχητικά, και προέστη αυτής ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στην παρουσία σύγχρονων Αγίων και στη δυνατότητα να καταστούμε Άγιοι στη συνείδηση της Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων