14/09/2022 14/09/2022 Στον πανηγυρίζοντα δισυπόστατο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, της κωμόπολης του Πεταλιδίου, μετέβη σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πεταλιδίου Πρωτοπρ. Δημήτριος Κόκκαλης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Εκ των τοπικών αρχόντων το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος...
14 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:13
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2022 - 13:22

Η Εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η Εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον πανηγυρίζοντα δισυπόστατο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, της κωμόπολης του Πεταλιδίου, μετέβη σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πεταλιδίου Πρωτοπρ. Δημήτριος Κόκκαλης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Εκ των τοπικών αρχόντων το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Γεώργιος Αθανασόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Μίλτος Χρυσομάλλης και πλήθος Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην σημερινή εορτή και στο μήνυμα της θυσιαστικής αγάπης που μας προβάλει.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων