12/01/2024 12/01/2024 Τις εγκαταστάσεις του “Παπαδοπουλείου” Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά, με την ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής Βασιλόπιτας. Κατά την επίσκεψη αυτή ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό, τα μέλη...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 14:20

Η κοπή της Βασιλόπιτας του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η κοπή της Βασιλόπιτας του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Τις εγκαταστάσεις του “Παπαδοπουλείου” Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, επισκέφθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2023, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά, με την ευκαιρία της καθιερωμένης κοπής Βασιλόπιτας.

Κατά την επίσκεψη αυτή ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το προσωπικό, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και να ανταλλάξει μαζί τους απόψεις για την καλύτερη και εύρυθμη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων