19/02/2023 19/02/2023 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της συνοικίας Καλυβίων Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή της Απόκρεω ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Γεώργιος Τσιριγώτης, ο συνεφημέριος του Οικον. Ανδρέας Γεωργακόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον...
19 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:45
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2023 - 14:52

Η Κυριακή της Απόκρεω στην Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Απόκρεω στην Μητρόπολη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, της συνοικίας Καλυβίων Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή της Απόκρεω ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πρωτοπρ. Γεώργιος Τσιριγώτης, ο συνεφημέριος του Οικον. Ανδρέας Γεωργακόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στο μήνυμα της ευαγγελικής περικοπής της “Μελλούσης Κρίσεως”, τονίζοντας πως το θέλημα του Θεού είναι η έμπρακτη αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων