24/03/2024 24/03/2024 Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε την Κυριακή της Ορθοδοξίας η εορτή της Αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων, στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ναού....
24 Μαρτίου, 2024 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 24/03/2024 - 13:55

Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Καλαμάτα

Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε την Κυριακή της Ορθοδοξίας η εορτή της Αναστήλωσης των Αγίων Εικόνων, στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Επίκεντρο του εορτασμού ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, όπου χοροστάτησε στον Όρθρο και προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ναού.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, οι κληρικοί, οι εκπρόσωποι των αρχών του τόπου και ο πιστός λαός συμμετείχαν στην καθιερωμένη λιτάνευση των Ιερών Εικόνων πέριξ του Ναού, σε ανάμνηση του γεγονότος της Αναστηλώσεως.

 

   

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων