09/05/2021 09/05/2021 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού, στην πόλη της Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, σήμερα Κυριακή του Αντίπασχα. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο συνεφημέριος του Πρωτ. Περικλής Τσίχλης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος, ενώ τα ιερά αναλόγια κόσμησαν οι...
09 Μαΐου, 2021 - 11:33

Η Κυριακή του Αντίπασχα στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Κυριακή του Αντίπασχα στην Καλαμάτα

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Χριστού, στην πόλη της Καλαμάτας, προέστη της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, σήμερα Κυριακή του Αντίπασχα.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Αρώνης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο συνεφημέριος του Πρωτ. Περικλής Τσίχλης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος, ενώ τα ιερά αναλόγια κόσμησαν οι ιεροψάλτες του Ναού οι οποίοι και απέδωσαν μελωδικώτατα τους ύμνους της ημέρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων