18/04/2021 18/04/2021 Στην έδρα της Αρχιερατικής Περιφέρειας Διαβολιτσίου και στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Διαβολιτσίου μετέβη σήμερα, Κυριακή της Ε’ εβδομάδος των Νηστειών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας, επί τη μνήμη της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Διαβολιτσίου Πρωτ. Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος...
18 Απριλίου, 2021 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/04/2021 - 19:56

Η μετάνοια της Οσίας Μαρίας παράδειγμα για όλους εμάς

Διαδώστε:
Η μετάνοια της Οσίας Μαρίας παράδειγμα για όλους εμάς

Στην έδρα της Αρχιερατικής Περιφέρειας Διαβολιτσίου και στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Διαβολιτσίου μετέβη σήμερα, Κυριακή της Ε’ εβδομάδος των Νηστειών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας, επί τη μνήμη της Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού και Αρχιερατικός Επίτροπος Διαβολιτσίου Πρωτ. Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος, ενώ το αναλόγιο κόσμησαν οι καλλικέλαδοι ιεροψάλτες του Ναού.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να αποτελέσει η μετάνοια της Οσίας Μαρίας παράδειγμα μετανοίας για όλους μας και να βρει ο καθένας τον σωστό δρόμο που θα τον οδηγήσει και πάλι κοντά στον Θεό.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων