09/08/2021 09/08/2021 Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Διαβολιτσίου, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος, επισκέφθηκε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τους πληγέντες από την καταστρεπτική πυρκαγιά των περασμένων ημερών και παρέδωσε στον εφημέριο του Καρνασίου, π. Σπυρίδωνα Πρασσά, 2,5 τόνους εμφιαλωμένου νερού προσφορά του τοπικού εργοστασίου εμφιάλωσης “ΑΝΔΑΝΙΑ” και του κ. Αλεξίου Χαρίτση. Επίσης, ο πατήρ Κωνσταντίνος, σε συνεργασία με...
09 Αυγούστου, 2021 - 15:42

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας δίπλα στους πληγέντες

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μεσσηνίας δίπλα στους πληγέντες

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Διαβολιτσίου, Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος, επισκέφθηκε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τους πληγέντες από την καταστρεπτική πυρκαγιά των περασμένων ημερών και παρέδωσε στον εφημέριο του Καρνασίου, π. Σπυρίδωνα Πρασσά, 2,5 τόνους εμφιαλωμένου νερού προσφορά του τοπικού εργοστασίου εμφιάλωσης “ΑΝΔΑΝΙΑ” και του κ. Αλεξίου Χαρίτση.

Επίσης, ο πατήρ Κωνσταντίνος, σε συνεργασία με τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας π. Φίλιππο,  δεχόμενοι αίτημα των κτηνοτρόφων της περιοχής, έχουν ήδη ξεκινήσει τη συλλογή ζωοτροφών, αφού οι κτηνοτρόφοι αδυνατούν να τροφοδοτήσουν τα κοπάδια τους, λόγω της καταστροφής της χλωρίδας της περιοχής της Άνω Μεσσηνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων