13/09/2021 13/09/2021 Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και σωματικής υγιεινής για τους πυρόπληκτους, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας έγινε σήμερα αποδέκτης της μεγάλης προσφοράς ειδών από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, της Εκκλησίας της Κύπρου. Τα είδη παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας Αμμοχώστου και εφημέριο της Αγίας Νάπας...
13 Σεπτεμβρίου, 2021 - 17:12

Η Μητρόπολη Μεσσηνίας ευγνωμονεί τη Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Μεσσηνίας ευγνωμονεί τη Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου

Στο πλαίσιο της συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και σωματικής υγιεινής για τους πυρόπληκτους, η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας έγινε σήμερα αποδέκτης της μεγάλης προσφοράς ειδών από την Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, της Εκκλησίας της Κύπρου.

Τα είδη παραδόθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας Αμμοχώστου και εφημέριο της Αγίας Νάπας π. Βασίλειο, συνοδευόμενο από τους κ. Σταύρο και Κων/νο Παπαλουκά.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τόσο τον φίλο και αδελφό του, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, Σεβ. Μητροπολίτη Κωνσταντίας – Αμμοχώστου κ. Βασίλειο, όσο και τον Αιδεσιμ. π. Βασίλειο για τον κόπο της μεταφοράς, αλλά και όλον τον κλήρο και τον λαό της επαρχίας Κωνσταντίας – Αμμοχώστου, τονίζοντας τα φιλάδελφα αισθήματά του για τον Σεβ. Κωνσταντίας-Αμμοχώστου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων