13/09/2022 13/09/2022 Σε κλίμα συγκίνησης προέπεμψε σήμερα το πρωί, η πόλη της Καλαμάτας, την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δημιοβίτισσας, από τον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων προς το ιστορικό Μοναστήρι της στον Ταΰγετο, μετά από δεκαήμερο προσκύνημα. Την πανηγυρική θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς, ενώ στη συνέχεια της Ιεράς Παρακλήσεως και της...
13 Σεπτεμβρίου, 2022 - 11:57

Η Παναγία Δημιοβίτισσα επέστρεψε από την Καλαμάτα στο θρόνο της

Διαδώστε:
Η Παναγία Δημιοβίτισσα επέστρεψε από την Καλαμάτα στο θρόνο της

Σε κλίμα συγκίνησης προέπεμψε σήμερα το πρωί, η πόλη της Καλαμάτας, την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Δημιοβίτισσας, από τον Ιερό Ναό Γενεθλίου της Θεοτόκου Γιαννιτσανίκων προς το ιστορικό Μοναστήρι της στον Ταΰγετο, μετά από δεκαήμερο προσκύνημα.

Την πανηγυρική θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς, ενώ στη συνέχεια της Ιεράς Παρακλήσεως και της εξόδου της Ιεράς Εικόνος προέστη ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπινίσκος, πλαισιούμενος από Ιερείς της πόλεως.

Η Ιερά Εικόνα επιστρέφει στο θρόνο της με τη συνοδεία πλήθους πιστών.

Παρέστησαν εκπρόσωποι τοπικών αρχών και φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων