23/04/2022 23/04/2022 Στην Ιερά Μονή Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών συμμετείχε στον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ρίγη συγκίνησης κυρίευσε τον πιστό λαό, όταν εξήλθε από το Ιερό Βήμα ο Σεβασμιώτατος ψάλλοντας το “Ανάστα...
23 Απριλίου, 2022 - 15:57

Η Πρώτη Ανάσταση στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Πρώτη Ανάσταση στην Καλαμάτα

Στην Ιερά Μονή Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας προέστη της Θείας Λειτουργίας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Από νωρίς το πρωί πλήθος πιστών συμμετείχε στον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και ρίγη συγκίνησης κυρίευσε τον πιστό λαό, όταν εξήλθε από το Ιερό Βήμα ο Σεβασμιώτατος ψάλλοντας το “Ανάστα ο Θεός“.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ευχήθηκε στην Αδελφότητα της Μονής και στους παρευρισκόμενους πιστούς τα δέοντα και να εορτάσουν με τους οικογενείς τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων