23/02/2023 23/02/2023 Το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7:00 – 9:30 π.μ. θα τελεσθεί η πρώτη Θεία Λειτουργία εντός του νεόδμητου Ιερού Παρεκκλησίου, προς τιμήν του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη, του εκ Πεταλιδίου καταγομένου. Σημειώνεται ότι η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου είναι στις 4 Μαρτίου. Το Ιερό Παρεκκλήσιο βρίσκεται...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 12:36

Η πρώτη Θεία Λειτουργία εντός του νεόδμητου Ιερού Παρεκκλησίου Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη

Διαδώστε:
Η πρώτη Θεία Λειτουργία εντός του νεόδμητου Ιερού Παρεκκλησίου Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη

Το προσεχές Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 7:00 – 9:30 π.μ. θα τελεσθεί η πρώτη Θεία Λειτουργία εντός του νεόδμητου Ιερού Παρεκκλησίου, προς τιμήν του προσφάτως αγιοκαταταχθέντος Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτη, του εκ Πεταλιδίου καταγομένου.

Σημειώνεται ότι η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου είναι στις 4 Μαρτίου.

Το Ιερό Παρεκκλήσιο βρίσκεται πλησίον του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού της Παναγίας της Πεταλιδιωτίσσης (Ζωοδόχου Πηγής) στο Πεταλίδι, όπου γεννήθηκε, ανδρώθηκε και γαλουχήθηκε πνευματικά ο Όσιος Βησσαρίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων