10/03/2023 10/03/2023 Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 η Ακολουθία της  Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών τους ναούς και τις Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Ακολουθίας στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της  Ελεήστριας στην Κορώνη Μεσσηνίας.  Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τη Β’...
10 Μαρτίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 21:36

Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Παναγία Ελεήστρια στην Κορώνη

Διαδώστε:
Η Β’ Στάση των Χαιρετισμών στην Παναγία Ελεήστρια στην Κορώνη

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023 η Ακολουθία της  Β’ Στάσεως των Χαιρετισμών τους ναούς και τις Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος χοροστάτησε της Ακολουθίας στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας της  Ελεήστριας στην Κορώνη Μεσσηνίας. 

Ο Σεβασμιώτατος ανέγνωσε τη Β’ Στάση των Χαιρετισμών ενώπιον της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Ελεήστριας, πολιούχου και εφόρου της Κορώνης, πλαισιωμένος από τους δύο εφημερίους της Κορώνης και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο, παρουσία πλήθους πιστών και του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτη Καρβέλα. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων