19/05/2022 19/05/2022 Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ., αποτμήματα Ιερών Λειψάνων εκ του Τιμίου Σταυρού και των Αγίων Κων/νου και Ελένης, προερχόμενα εκ της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου Αιμιαλών Αρκαδίας. Τα ιερά σεβάσματα θα υποδεχθεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης...
19 Μαΐου, 2022 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 12:57

Ιερά Λείψανα του Τιμίου Σταυρού και των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Διαδώστε:
Ιερά Λείψανα του Τιμίου Σταυρού και των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης θα υποδεχθεί η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί αύριο, Παρασκευή 20 Μαΐου 2022 και ώρα 7.30 μ.μ., αποτμήματα Ιερών Λειψάνων εκ του Τιμίου Σταυρού και των Αγίων Κων/νου και Ελένης, προερχόμενα εκ της Ιεράς Μονής Γενεθλίου της Θεοτόκου Αιμιαλών Αρκαδίας.

Τα ιερά σεβάσματα θα υποδεχθεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου και Ελένης Καλυβίων Καλαμάτας, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου, των Τοπικών Αρχών και του Λαού.

Εν συνεχεία θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός μετά το πέρας του οποίου, θα τελεσθούν τα εγκαίνια της νεοανεγερθείσης ενοριακής αίθουσας του ως άνω Ιερού Ναού.
Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό για προσκύνημα μέχρι και τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2022.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων