05/11/2021 05/11/2021 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (Π.Ε.Α) και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 10:14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους

Διαδώστε:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (Π.Ε.Α) και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδωσε άγημα Σμηνιτών.

Παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κων/νος Καραβλίδης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων