21/03/2021 21/03/2021 Εορτάσθηκε  η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τους Εφημερίους του Ιερού Ναού. Ακολούθησε η τελετή Προσκύνησης των Ιερών Εικόνων και η ανάγνωση του Συνοδικού της Ορθοδοξίας. Προ...
21 Μαρτίου, 2021 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2021 - 17:29

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Υπαπαντή

Διαδώστε:
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Υπαπαντή

Εορτάσθηκε  η Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και τους Εφημερίους του Ιερού Ναού. Ακολούθησε η τελετή Προσκύνησης των Ιερών Εικόνων και η ανάγνωση του Συνοδικού της Ορθοδοξίας.

Προ της απολύσεως και στα πλαίσια εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των αειμνήστων Μητροπολιτών Μονεμβασίας και Καλαμάτας, των αειμνήστων Επισκόπων Μεθώνης, Κορώνης, Ανδρούσης και Μεσσήνης και των αειμνήστωνΜητροπολιτών Μεσσηνίας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή δύναμηγια την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων