24/02/2023 24/02/2023 Στο πλαίσιο της διατήρησης και διδαχής των ηθών και εθίμων της Ελλάδας, οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι στον “Παπαδοπούλειο” Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν, το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023, γιορτή με Κούλουμα, έθιμα του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και τη δημιουργία χειροποίητων χαρταετών. Στη γιορτή παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Παπαδοπουλείου...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 18:29

Κούλουμα στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Κούλουμα στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της διατήρησης και διδαχής των ηθών και εθίμων της Ελλάδας, οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι στον “Παπαδοπούλειο” Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποίησαν, το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου 2023, γιορτή με Κούλουμα, έθιμα του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας και τη δημιουργία χειροποίητων χαρταετών.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. του Παπαδοπουλείου Παιδικού Σταθμού και ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας π. Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος μετέφερε σε όλους, στους εργαζομένους, τις βρεφονηπιοκόμους, σε γονείς και μικρούς μαθητές τις ευχές και την αγάπη του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Εκ μέρους της Διοίκησης του Παιδικού Σταθμού η κ. Μαρία Σακελλάρη ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στην άρτια και επιτυχημένη αυτή γιορτή και ιδιαίτερα τον κ. Πάνο Καναλουπίτη και τους συνεργάτες του που δίδαξαν στα μικρά παιδιά πώς φτιάχνουν τον παραδοσιακό χειροποίητο χαρταετό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων