03/03/2024 03/03/2024 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, της συνοικίας Κοκκορόγιαννη, πλησίον του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας, μετέβη το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτεροι Σωτήριος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κοσμόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος....
03 Μαρτίου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/03/2024 - 15:41

Κυριακή του Ασώτου στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Κυριακή του Ασώτου στην Καλαμάτα

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, της συνοικίας Κοκκορόγιαννη, πλησίον του νέου Δημαρχείου Καλαμάτας, μετέβη το πρωί της Κυριακής του Ασώτου, 3 Μαρτίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτεροι Σωτήριος Παπαδόπουλος και Παναγιώτης Κοσμόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον Θείο Λόγο αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της παραβολής του Ασώτου υιού και προέτρεψε τους πιστούς να έχουν πάντοτε ως παραδείγματα στη ζωή τους τόσο την μετάνοια του Ασώτου όσο και την φιλανθρωπία του στοργικού και φιλεύσπλαχνου πατέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων