31/12/2021 31/12/2021 Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό παρά Θεού. Τόνισε επίσης ότι με αγάπη και αλληλεγγύη στο...
31 Δεκεμβρίου, 2021 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2021 - 13:32

Μεσσηνίας: Με την τήρηση της ατομικής ευθύνης θα έρθουν καλύτερες μέρες

Διαδώστε:
Μεσσηνίας: Με την τήρηση της ατομικής ευθύνης θα έρθουν καλύτερες μέρες

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό παρά Θεού.

Τόνισε επίσης ότι με αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο καθώς και με την τήρηση της ατομικής ευθύνης έναντι της πανδημίας, θα έλθουν καλύτερες μέρες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων