07/07/2023 07/07/2023 Στις καταπράσσινες πλαγιές του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα στη θέση «Σκουρόλακα», στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023, ο αγιασμός για την έναρξη της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου για το φετινό καλοκαίρι. Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από...
07 Ιουλίου, 2023 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2023 - 8:19

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Να έχετε οδηγό στη ζωή σας την αγάπη και τη φιλαλληλία

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Να έχετε οδηγό στη ζωή σας την αγάπη και τη φιλαλληλία

Στις καταπράσσινες πλαγιές του Ταϋγέτου και συγκεκριμένα στη θέση «Σκουρόλακα», στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας «Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ», τελέσθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023, ο αγιασμός για την έναρξη της Α’ κατασκηνωτικής περιόδου για το φετινό καλοκαίρι.

Την ακολουθία του αγιασμού τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά, ενώ παρέστησαν και οι Πρωτοπρεσβύτεροι π. Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, εφημέριος της Κατασκήνωσης, ο Υπεύθυνος του Νεανικού Έργου και της Κατασκήνωσης π. Σωτήριος Τζαϊλέας, ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος αλλά και όλα τα στελέχη της κατασκήνωσης.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά και τους ευχήθηκε να περάσουν ωφέλιμα και να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια, έχοντας ως οδηγό στη ζωή τους την αγάπη και τη φιλαλληλία. Τέλος ευχαρίστησε και συνεχάρη τους υπεύθυνους της οργάνωσης και συντονισμού, καθώς και όλους τους ομαδάρχες και αρχηγούς της κατασκήνωσης.

Εν συνεχεία έλαβε το λόγο ο π. Σωτήριος Τζαϊλέας ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλει τα στελέχη του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και ιδιαίτερα τον Πρωτοσύγκελλο π. Φίλιππο για τις ενεργειές του από την αδειοδότηση της κατασκήνωσης μέχρι και την σχεδίαση του λογότυπου το οποίο κοσμεί τις μπλούζες που δόθηκαν ως δώρο σε όλα τα παιδιά.

Τα παιδιά ως αντίδωρο στην αγάπη του Σεβασμιωτάτου και της τοπικής Εκκλησίας, τραγούδησαν με τις γλυκύτατες φωνές τους προς τιμή του Ποιμενάρχη και πνευματικού πατέρα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων