31/12/2022 31/12/2022 Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών, στρατιώτες της 77 Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας, καθώς και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό παρά Θεού....
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:38

Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Να κάνουμε όλοι πράξη την αγάπη και τη φιλανθρωπία

Διαδώστε:
Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Να κάνουμε όλοι πράξη την αγάπη και τη φιλανθρωπία

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022, στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών, στρατιώτες της 77 Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας, καθώς και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε όλους για την επίσκεψη και τις ευχές τους και αντευχήθηκε για καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία και κάθε καλό παρά Θεού.

Τόνισε δε ότι το απερχόμενο έτος αποτελεί πρόκληση προσωπικής αυτοκριτικής για τον καθένα μας, ευχόμενος να κάνουμε όλοι πράξη την αγάπη και τη φιλανθρωπία, για τις οποίες σαρκώθηκε ο Χριστός. Επίσης, ευχήθηκε οι όποιες δοκιμασίες καταδυναστεύουν τον σύγχρονο άνθρωπο να ξεπεραστούν σύντομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων