23/12/2022 23/12/2022 Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών, Σμηνίτες της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, καθώς και ομάδα νηπίων του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Το Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν επίσης, εν όψει των εορτών, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού...
23 Δεκεμβρίου, 2022 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2022 - 12:55

Μικροί και μεγάλοι τα… έψαλλαν στον Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Μικροί και μεγάλοι τα… έψαλλαν στον Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ)

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παραδοσιακά τραγούδια έψαλαν σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ομάδες παιδιών, Σμηνίτες της 120 Πτέρυγας Εκπαιδεύσεως Αέρος, μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, καθώς και ομάδα νηπίων του «Παπαδοπουλείου» Παιδικού Σταθμού της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Το Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν επίσης, εν όψει των εορτών, τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, τονίζοντας ότι με αγάπη και αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, θα έλθουν καλύτερες μέρες για όλη την ανθρωπότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων