13/04/2019 13/04/2019 Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Στην ακολουθία, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλαμάτας, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος,  πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού. Ο κ.  Χρυσόστομος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος να αποτελεί στήριγμα και...
13 Απριλίου, 2019 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2019 - 8:45

Μητρ. Μεσσηνίας: Στήριγμα η Θεοτόκος

Διαδώστε:
Μητρ. Μεσσηνίας: Στήριγμα η Θεοτόκος

Με κατάνυξη και την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε χθες ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Στην ακολουθία, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καλαμάτας, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος,  πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ναού. Ο κ.  Χρυσόστομος απευθυνόμενος στο εκκλησίασμα, ευχήθηκε η Υπεραγία Θεοτόκος να αποτελεί στήριγμα και σκέπη στη ζωή όλων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων