14/03/2021 14/03/2021 Τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωναϊόύ και με την παρουσία του επιτρεπόμενου αριθμού πιστών εντός του Ναού, τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής ο Κατανυκτικός Εσπερινός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.   Προ του πέρατος του Εσπερινού κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος,...
14 Μαρτίου, 2021 - 21:23
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 21:03

Ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορωναϊόύ και με την παρουσία του επιτρεπόμενου αριθμού πιστών εντός του Ναού, τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Τυρινής ο Κατανυκτικός Εσπερινός, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

 

Προ του πέρατος του Εσπερινού κήρυξε τον θείο λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, αναφερόμενος στο πνεύμα των ημερών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, ευχόμενος σε όλους καλή δύναμη στον πνευματικό αγώνα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων