01/04/2023 01/04/2023 Με την παρουσία πλήθους πιστών, να τιμούν την Υπεραγία Θεοτόκο, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023 ο Ακάθιστος Ύμνος στους ιερούς ναούς και τις μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας μετέβη στον Παμμεγέθη και περικαλλή Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας και προέστη της Ακολουθίας, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του...
01 Απριλίου, 2023 - 9:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/04/2023 - 9:24

Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στην Καλαμάτα (ΦΩΤΟ)

Με την παρουσία πλήθους πιστών, να τιμούν την Υπεραγία Θεοτόκο, τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Μαρτίου 2023 ο Ακάθιστος Ύμνος στους ιερούς ναούς και τις μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας μετέβη στον Παμμεγέθη και περικαλλή Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας και προέστη της Ακολουθίας, πλαισιωμένος από τους εφημερίους του Ναού Αρχιμ. Τιμόθεο Μπινίσκο, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Σφήκα, Οικον. Βασίλειο Κουτσόγιαννη και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου και στην τιμή που της αποδίδει η Εκκλησία ως Μητέρα του Θεού και όλων μας και ευχαρίστησε, για την τιμητική τους παρουσία, τους βουλευτές του Νομού κ. Ιω. Λαμπρόπουλο, Μίλτο Χρυσομάλλη και Περ. Μαντά, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στάθη Αναστασόπουλο, την Αντιπρόεδρο του Περιφ. Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Αντ. Μπούζα και τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου Καλαμάτας κ. Δημ. Πολίτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων