21/12/2021 21/12/2021 Ο Δήμαρχος Καλαμάτας σε γραπτή του δήλωση καταδικάζει τις επιθέσεις, που έλαβαν χώρα εναντίον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, έξω από το κτήριο του Επισκοπείου, την περασμένη Κυριακή, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών: «Καταδικάζουμε απερίφραστα τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη μας την π. Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από μερίδα ατόμων που με...
21 Δεκεμβρίου, 2021 - 22:09

Ο δήμαρχος Καλαμάτας καταδικάζει τις επιθέσεις στον Mητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο δήμαρχος Καλαμάτας καταδικάζει τις επιθέσεις στον Mητροπολίτη Μεσσηνίας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας σε γραπτή του δήλωση καταδικάζει τις επιθέσεις, που έλαβαν χώρα εναντίον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, έξω από το κτήριο του Επισκοπείου, την περασμένη Κυριακή, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αντιεμβολιαστών:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στην πόλη μας την π. Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021, από μερίδα ατόμων που με ιταμό τρόπο έβαλαν στο στόχαστρο διαμαρτυριών τους τον Ποιμενάρχη μας, Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε την κοινωνική ειρήνη και τη Δημόσια Υγεία.

Ο Ποιμενάρχης μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, με τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση του καθοδηγεί το λαό, προτάσσοντας τη Δημόσια Υγεία και το Κοινό συμφέρον».

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή αντιεμβολιαστές εξαπέλυσαν ύβρεις κατά του Σεβασμιωτάτου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν έξω από το Επισκοπείο.

Αφορμή γι’ αυτή τη συγκέντρωση στάθηκε η κατ’ επανάληψη εκπεφρασμένη άποψη του Μητροπολίτη Μεσσηνίας υπέρ της καθολικής υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων