09/02/2023 09/02/2023 Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, ο Μέγας Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής της Υπαπαντής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας. Της Ακολουθίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς πλαισιωμένος από όλους τους κληρικούς της πόλεως της Καλαμάτας. Μετά το πέρας του...
09 Φεβρουαρίου, 2023 - 8:06
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2023 - 8:11

Ο Εσπερινός της Αποδόσεως της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός της Αποδόσεως της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Με την δέουσα εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε, το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου, ο Μέγας Εσπερινός της Αποδόσεως της εορτής της Υπαπαντής στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Της Ακολουθίας προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς πλαισιωμένος από όλους τους κληρικούς της πόλεως της Καλαμάτας.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαμάτας Αρχιμ. Χριστοφόρο Νταμάτη και τον Πρωτοπρ. Γεώργιο Γιαννόπουλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων