08/11/2021 08/11/2021 Με την παρουσία πλήθους πιστών, επί το πλείστον εκτός του ναΐσκου, τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, τελέσθηκε την Κυριακή ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της σύναξης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο ιστορικό παρεκκλήσιο της πόλης της Καλαμάτας. Του εσπερινού προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης ΑλέξιοςΣαραντόπουλος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιωμένος...
08 Νοεμβρίου, 2021 - 8:05
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 8:42

Ο Εσπερινός των Ταξιαρχιών στον “Ταξιαρχάκη” της Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός των Ταξιαρχιών στον “Ταξιαρχάκη” της Καλαμάτας

Με την παρουσία πλήθους πιστών, επί το πλείστον εκτός του ναΐσκου, τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, τελέσθηκε την Κυριακή ο Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της σύναξης των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο ιστορικό παρεκκλήσιο της πόλης της Καλαμάτας.

Του εσπερινού προέστη ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης ΑλέξιοςΣαραντόπουλος, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιωμένος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Προ του πέρατος του Εσπερινού, ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Φλαρίου Καλαμάτας, στην δικαιοδοσία του οποίου υπάγεται το Ιερό Παρεκκλήσιο, ευχαρίστησε τους κληρικούς και το πολυπληθές εκκλησίασμα και διένειμε το καθιερωμένο γλυκό σε όλους.

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Αθανάσιος Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας κ. Παν. Λύρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων