24/12/2019 24/12/2019 Κατά το έθος και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε και φέτος ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Στην Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και όλους τους εφημερίους της πόλεως...
24 Δεκεμβρίου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2019 - 21:43

Ο Εσπερινός των Χριστουγέννων στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός των Χριστουγέννων στην Καλαμάτα

Κατά το έθος και με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε και φέτος ο Μέγας Εσπερινός της Εορτής των Χριστουγέννων, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Στην Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά και όλους τους εφημερίους της πόλεως Καλαμάτας, ενώ στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Λεοντοπόλεως κ. Γαβριήλ.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων