06/05/2024 06/05/2024 Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο Ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καλαμάτας και ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα της Τριόδου, του Δήμου Μεσσήνης. Στον Ιερό Ναό της Τριόδου μετέβη και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο...
06 Μαΐου, 2024 - 12:53
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2024 - 12:31

Ο εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Με μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Επίκεντρο του εορτασμού ο Ενοριακός Ιερός Ναός του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καλαμάτας και ο Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στην κοινότητα της Τριόδου, του Δήμου Μεσσήνης.

Στον Ιερό Ναό της Τριόδου μετέβη και χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από πλειάδα κληρικών της Αρχιερατικής Περιφέρειας Ανδρούσης.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας, προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς συμπαραστατούμενος από κληρικούς της πόλης της Καλαμάτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων