25/03/2024 25/03/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της τοπικής κοινότητας Αντικαλάμου, πλησίον του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετέβη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024 και προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς και ο εφημέριος του ναού Οικονόμος Κυριάκος Μπακολέας. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της...
25 Μαρτίου, 2024 - 12:34
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2024 - 12:06

Ο Εσπερινός του Ευαγγελισμού στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Ευαγγελισμού στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, της τοπικής κοινότητας Αντικαλάμου, πλησίον του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μετέβη ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαρτίου 2024 και προέστη του Πανηγυρικού Εσπερινού.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς και ο εφημέριος του ναού Οικονόμος Κυριάκος Μπακολέας.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα τελέσθηκε ο πανηγυρικός εσπερινός από τους εφημερίους του ναού και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππο Χαμαργιά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων