26/03/2023 30/03/2023 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, πλησίον του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή της Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών, 26 Μαρτίου 2ο23, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον...
26 Μαρτίου, 2023 - 19:56
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2023 - 0:16

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στη Γ.Σ. των Συλλόγων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στη Γ.Σ. των Συλλόγων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, πλησίον του Κολυμβητηρίου Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή της Δ’ Εβδομάδος των Νηστειών, 26 Μαρτίου 2ο23, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Σιψάς και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος μετέβη στον Παμμεγέθη Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καλαμάτας και προήδρευσε της Γενικής Συνελεύσεως των Συλλόγων των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των Διοικητικών Συμβουλίων για την τριετία 2023 – 2026.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων