10/09/2023 10/09/2023 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βλαχόπουλου Μεσσηνίας μετέβη σήμερα, Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπινίσκος, ο εφημέριος της ενορίας του Βλαχόπουλου Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας...
10 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:16
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 13:21

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στο Βλαχόπουλο Μεσσηνίας

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βλαχόπουλου Μεσσηνίας μετέβη σήμερα, Κυριακή προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Μπινίσκος, ο εφημέριος της ενορίας του Βλαχόπουλου Αναστάσιος Παναγιωτόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον Θείο Λόγο αναφέρθηκε στα μηνύματα της Ευαγγελικής περικοπής τονίζοντας τη σημασία του Σταυρού στη ζωή μας.
Τέλος ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και ευχήθηκε καλή δύναμη σε όλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων