24/01/2021 24/01/2021 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού, επί της παραλιακής οδού της Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος για να τελέσει την Θεία Λειτουργία, με την παρουσία πιστών, μετά από την πολύμηνη δοκιμασία του κοροναϊού. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ναού, Αρχιμ. Αλέξιος Αρώνης και Οικον. Περικλής...
24 Ιανουαρίου, 2021 - 19:24
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2021 - 19:26

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος στον Ι.Ν. Αναστάσεως του Χριστού Καλαμάτας

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αναστάσεως του Χριστού, επί της παραλιακής οδού της Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος για να τελέσει την Θεία Λειτουργία, με την παρουσία πιστών, μετά από την πολύμηνη δοκιμασία του κοροναϊού.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν οι εφημέριοι του Ναού, Αρχιμ. Αλέξιος Αρώνης και Οικον. Περικλής Τσίχλης και ο Διάκονος της Μητροπόλεως Θεόφιλος Κυριάκος, ενώ τα Ιερά Αναλόγια κόσμησαν οι καλλικέλαδοι Ιεροψάλτες του Ναού Παύλος Δροσάς και Κων. Ζερβάκης.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της θεραπείας του Τυφλού της Ιεριχώ και προέτρεψε τους πιστούς, για μια ακόμη φορά, να τηρούν σχολαστικά τα μέτρα υγιεινής προς αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων