18/09/2022 18/09/2022 Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου  μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Μητροπολίτης προέστη της Θείας Λειτουργίας. Κατά την αυτή ημέρα ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας τιμώντας την επέτειο των εκατό ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή τέλεσε το καθιερωμένο μνημόσυνο των θυμάτων της γενοκτονίας...
18 Σεπτεμβρίου, 2022 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2022 - 14:26

Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος τίμησε την μνήμη των Μικρασιατών

Διαδώστε:
Ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος τίμησε την μνήμη των Μικρασιατών

Στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Καλαμάτας, μετέβη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου  μετά την Ύψωση του Τιμίου Σταυρού ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Κατά την αυτή ημέρα ο Σύλλογος Μικρασιατών Καλαμάτας τιμώντας την επέτειο των εκατό ετών από την Μικρασιατική Καταστροφή τέλεσε το καθιερωμένο μνημόσυνο των θυμάτων της γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας άπαντες με προεξάρχοντα τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας μετέβησαν στον προαύλιο χώρο του Ναού όπου βρίσκεται το μνημείο του Μικρασιατικού Ελληνισμού και τελέσθηκε τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων