18/02/2024 18/02/2024 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, της πόλης της Μεσσήνης, μετέβη την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κατσαπάρας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον Θείο...
18 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:38
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2024 - 16:52

O Μητροπολίτης Μεσσηνίας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Μεσσήνης

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Μεσσηνίας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Τριών Ιεραρχών Μεσσήνης

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών, της πόλης της Μεσσήνης, μετέβη την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ιερού Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κατσαπάρας και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον Θείο Λόγο αναφέρθηκε στην ευαγγελική περικοπή της Χαναναίας τονίζοντας το γεγονός ότι η πίστη σε συνδυασμό με την αρετή της ταπεινοφροσύνης ήταν που την οδήγησε στο Χριστό και στην σωτηρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων