04/11/2021 04/11/2021 Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου Κατηχητικού έτους τέλεσε, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην Χριστιανική Ένωση Καλαμάτας (Γ.Ε.Χ.Α.), τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού. Μετά το πέρας του Αγιασμού πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Γ.Ε.Χ.Α. κ. Νικόλαος Χρονόπουλος και αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την...
04 Νοεμβρίου, 2021 - 10:03

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ομιλητής στη ΓΕΧΑ Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ομιλητής στη ΓΕΧΑ Καλαμάτας

Αγιασμό επί τη ενάρξει του νέου Κατηχητικού έτους τέλεσε, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος στην Χριστιανική Ένωση Καλαμάτας (Γ.Ε.Χ.Α.), τηρουμένων των μέτρων προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Μετά το πέρας του Αγιασμού πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Γ.Ε.Χ.Α. κ. Νικόλαος Χρονόπουλος και αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την παρουσία του, τον κάλεσε να ανέλθει στο βήμα ώστε να πραγματοποιήσει, την πρώτη ομιλία για τη φετινή χρονιά.

Στη συνέχεια, ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η ιδιοπροσωπία της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821. Μια Επανάσταση χωρίς προηγούμενο», την οποία παρακολούθησε με προσοχή το ακροατήριο. Ο Σεβασμιώτατος ανέλυσε με σαφήνεια τον χαρακτήρα της Επαναστάσεως και τόνισε ιδιαιτέρως την προσφορά της Εκκλησίας στον Αγώνα για την ελευθερία και την αποτίναξη του οθωμανικού ζυγού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων