12/09/2021 12/09/2021 Ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα, οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου Sports Cardiology 2021. Στην έναρξη εργασιών του συνεδρίου παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, ο...
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:05
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2021 - 20:19

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ομιλητής στο Συνέδριο Sports Cardiology

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας ομιλητής στο Συνέδριο Sports Cardiology

Ξεκίνησαν την Παρασκευή και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021, στο Αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου στην Αθήνα, οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου Sports Cardiology 2021.

Στην έναρξη εργασιών του συνεδρίου παρέστησαν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτης Πρεζεράκος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γεώργιος Μαυρωτάς, ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αθανάσιος-Μελέτιος Δημόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας κ. Ιωάννης Κανακάκης, . Το συνέδριο χαιρέτησαν διαδικτυακά ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ενώ την έναρξη του Συνεδρίου κήρυξε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Οικονόμου.

Ξεχωριστές προσωπικότητες όπως του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Α. Δημόπουλου, του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσοστόμου, του Καθηγητού Νομικής κ. Θεόδωρου Λύτρα και του Συνταγματολόγου Καθηγητού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης κ. Παναγιώτη Δωδωνή ξεχώρισαν στην θεματική ενότητα Βιοηθική και πρωταθλητισμός.

 

 

 

Κρίσιμα ζητήματα όπως ο αιφνίδιος θάνατος νεαρών αθλητών καθώς και η πρόληψη, η διάγνωση αλλά και η αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν το αντικείμενο των εργασιών της πρώτης ημέρας, ενώ, κατά την τελετή έναρξης, βραβεύτηκε ο διοικητής του Αγίου Όρους κ. Αθανάσιος Μαρτίνος για την προσφορά του στην κοινωνία και την ορθοδοξία καθώς και ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης για το ήθος του και την αγωνιστικότητα που έδειξε όλα τα χρόνια του πρωταθλητισμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων