12/09/2021 12/09/2021 Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Κορώνης, του Δήμου Μεσσήνης, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, τιμώντας μεθεόρτια την εορτή του Γενέθλιου της Θεοτόκου. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Οικον. Παναγιώτης Λαλιώτης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος....
12 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2021 - 13:28

Στον Ι.Ν. Γενεθλίου Θεοτόκου Κορώνης ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στον Ι.Ν. Γενεθλίου Θεοτόκου Κορώνης ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό του Γενεθλίου της Θεοτόκου, της Τοπικής Κοινότητας της Νέας Κορώνης, του Δήμου Μεσσήνης, μετέβη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας, τιμώντας μεθεόρτια την εορτή του Γενέθλιου της Θεοτόκου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Οικον. Παναγιώτης Λαλιώτης και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, στο κήρυγμα του,  αναφέρθηκε στο μήνυμα της σημερινής Ευαγγελικής περικοπής, της Κυριακής προ της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων