21/08/2022 21/08/2022 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της συνοικίας των Λεΐκων Καλαμάτας μετέβη, την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας, τιμώντας μεθεόρτια την πανήγυρη του Ιερού Ναού. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Προ του πέρατος της Θείας...
21 Αυγούστου, 2022 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 21/08/2022 - 12:42

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κοίμηση της Θεοτόκου στα Λέικα Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κοίμηση της Θεοτόκου στα Λέικα Καλαμάτας

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της συνοικίας των Λεΐκων Καλαμάτας μετέβη, την Κυριακή 21 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας, τιμώντας μεθεόρτια την πανήγυρη του Ιερού Ναού.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κωνσταντόπουλος και ο Διάκονος Θεόφιλος Κυριάκος. Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στα μηνύματα της ευαγγελικής περικοπής, τονίζοντας την προτροπή του Κυρίου, αναφορικά με τον σεληνιαζόμενο νέο της περικοπής, λέγοντας το  “φέρετέ μοι αυτόν ώδε” , ώστε μέσα από αυτήν την επαφή του ανθρώπου με τον Θεό να γίνεται ο άνθρωπος μέτοχος της χάριτος του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων