24/04/2023 24/04/2023 Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Υπηρεσίας Αντιπυράρχου κ. Παναγιώτου Παπανικολάου. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αγιασμό προς ενίσχυση του προσωπικού, παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πυράρχου κ. Αθανασίου Κατσαφάδου και αρκετών Πυροσβεστών. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε για την πρόσκληση ευχόμενος...
24 Απριλίου, 2023 - 13:50
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2023 - 13:52

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας  στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας

Επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 24 Απριλίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της Υπηρεσίας Αντιπυράρχου κ. Παναγιώτου Παπανικολάου.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε Αγιασμό προς ενίσχυση του προσωπικού, παρουσία του Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πυράρχου κ. Αθανασίου Κατσαφάδου και αρκετών Πυροσβεστών.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε για την πρόσκληση ευχόμενος υγεία και δύναμη στο προσωπικό, ιδιαιτέρως ενόψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου. Συνάμα εξήρε το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος το οποίο διασφαλίζει τη ζωή και την προστασία των πολιτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων