13/08/2021 13/08/2021 Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας. Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, το Σάβ­βα­το 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής και ώρα 7,30 μ.μ., θα χοροστα­τήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης. Την κυριώνυμο ημέρα, Κυριακή...
13 Αυγούστου, 2021 - 14:40
Τελευταία ενημέρωση: 13/08/2021 - 14:27

Ο  Μητροπολίτης Μεσσηνίας στις Μονές Δήμιοβας και Βουλκάνου τον Δεκαπενταύγουστο  

Διαδώστε:
Ο  Μητροπολίτης Μεσσηνίας στις Μονές Δήμιοβας και Βουλκάνου τον Δεκαπενταύγουστο  

Με λαμπρότητα και την πρέπουσα εκκλησιαστική τάξη θα εορτασθεί και φέτος η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου, στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, το Σάβ­βα­το 14 Αυγούστου, παραμονή της εορτής και ώρα 7,30 μ.μ., θα χοροστα­τήσει στην ακολουθία του πανηγυρικού εσπερινού στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δημιόβης.

Την κυριώνυμο ημέρα, Κυριακή 15 Αυγούστου και ώρα 7 π.μ., ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεο­τό­κου Βουλκάνου.

 

Κλείνουν οι Υπηρεσίες της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας

από 15 έως 31 Αυγούστου

 Κλειστές θα παραμείνουν οι Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπό­λεως Μεσσηνίας, από 15 έως 31 Αυγούστου 2021.

Τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) θα λειτουρ­γεί μόνο το Γραφείο Γάμων και Διαζυγίων από ώρα 11 π.μ. έως 12 μεσημβρινή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων