31/05/2020 31/05/2020 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας τέλεσε την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας, και οι Εφημέριοι του ναού. Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πνεύμα ενότητος και συνεργασίας που μας...
31 Μαΐου, 2020 - 15:40

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στον Αγ. Γεώργιο Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στον Αγ. Γεώργιο Καλαμάτας

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καλαμάτας τέλεσε την Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Αγίων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Χριστοφόρος Νταμάτης, Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαμάτας, και οι Εφημέριοι του ναού.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του αναφέρθηκε στο πνεύμα ενότητος και συνεργασίας που μας προβάλλουν οι Άγιοι Πατέρες της Α’ Οικουμενικής Συνόδου και που καλούμαστε να έχουμε ως παράδειγμα στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων