23/12/2021 23/12/2021 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μεσσηνίας Χρυσόστομο, εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του. Στη διάρκεια της επίσκεψης αντηλλάγησαν ευχές και συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας. Ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που υλοποιείται από...
23 Δεκεμβρίου, 2021 - 16:22
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2021 - 18:20

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας δέχθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας δέχθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Μεσσηνίας Χρυσόστομο, εν όψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.

Στη διάρκεια της επίσκεψης αντηλλάγησαν ευχές και συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο που υλοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας μέσω των ιδρυμάτων, για το οποίο συνεχάρη τον Σεβασμιώτατο. Αναφέρθηκε επίσης στην ξεκάθαρη, εξ αρχής της πανδημίας, στάση του Σεβασμιωτάτου κ. Χρυσοστόμου ο οποίος βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα και με γνώμονα πάντα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας:

«Στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις θέσεις του Μητροπολίτη μας και καταδικάζουμε κάθε γεγονός που στοχοποιεί τον Ποιμενάρχη μας για τις πάγιες θέσεις καθώς και την υπεύθυνη στάση του, την οποία υπερασπίζεται βασιζόμενος πάντα σε επιστημονικά δεδομένα» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Στ. Αναστασόπουλος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων